Snoret rinner

Ja snoret rinner på oss allihopa, utom pappan i familjen. Inte än i alla fall ;)Inatt åkte vi till akuten med barnen för inget vi gjorde hjälpte. Tyvärr hade dom ingen dunderkur dom heller så dom undersökte barnen och hittade inga fel förutom snoret så vi fick åka hem. Skönt att allt va bra och läkaren tyckte barnen va fina :)Lukas tröttnade på att vänta så gan sov nästan hela tiden och Loke snacka en himla massa.

Jag funderar på att öpnna min instagram så den blir offentlig och hashtagga alla bilder och på så sätt locka följare och läsare till bloggen. Jag är ju lite av en attentionwhore typ. Fler läsare ger ju fler kommentarer ;)

Barnvakt eller inte

Ja så fick man höra att man inte ska lämna bort barnen en hel natt.

Ja nu blev det ju inte så i alla fall för barnen har blivit sjuka så dom får sova hemma inatt :)

Men om dom inte hade blivit sjuka så hade dom sovit hos sin farmor inatt.
Jag tycker det är okej att lämna bort barnen om man vet att dom klarar det. Har man barn som inte blir tröstade av nån annan än mamman eller vägrar ta flaska eller på annat vis visar att dom inte alls trivs nån annastans än hos mamma och pappa då ska man självklart inte lämna bort dom!

Mina barn har enda från början vant sig vid att bäras, tröstats och när vi introducerade flaskmatning också matats av andrs än mig och deras pappa. Dom har blivit lämnade hos sin farmor, hos min farmor, hos sin farfar och med sina faddrar flers gånger utan att vi märkt minsta klagomål från dom. Dom har inga problem att bli tröstade av andra, matade av andra eller somna i nån annas famn. När jag va liten va jag ofta gos min farmor och hos mormor och jag har inte lidit av det.

Jag skulle ju aldrig lämna barnen hos nån dom inte känner igen eller känner sig trygga hos.
Alla gör som dom vill och helt ärligt så är jag alldeles för källkritisk för att lita på såna där artiklar jag fick som länk. Ge mig några vetenskapliga artiklar så kan vi börja snacka :)

Älskar mina pojkar och skulle aldrig göra nåt jag trodde dom skulle lida av.Idag har vi sjukmys i soffan, stackarna har blivit smittade av mig och snoret rinner, som tur är så är febern borta för tillfället :)Dom börjar bli för stora för att ligga på mamma nu haha.

och en till sak, på fredag drar jag och Jocke på kryssning, utan barnen. Jag är säker på att dom kommer ha det jättebrs utan oss och på lördag får dom tillbaka två pigga, glada föräldrar som orkar mer efter lite egentid :)

Fredag

Ja idag är det fredag, jag och barnen har softat i soffan hela dagen, eller ja dom sov i sin säng en liten stund på dagen. Vi har kollat på gossip girl, jag har kollat :)
Barnen kollar inte på tv, ska skriva ett inlägg om vad jag tycker om barn och tv sen.
 
När Jocke kom hem från jobbet åkte vi och handlade, va nog inte det bästa för min sjuka kropp, blev helt yr i huvudet. Men fick min godispåse i alla fall :D
Nu håller han på med maten och jag myser med barnen i soffan. Snart äta, sen ska barnen matas och nattas och sen blir det fredagsmys med godis i soffan.
 
Vill ju vara frisk imorn, men det ser mörkt ut på den fronten. Kanske är piggare i alla fall. Vi är nämligen barnlediga imorgon och hela natten. Våra planer som vi hade ändrades men barnens farmor ville vara barnvakt så då får hon gärna vara det. Får se om i hittar på nåt eller om vi bara njuter av tystheten hemma och sover en hel natt. Kommer nog sakna barnen men samtidigt blir det skönt med en ostörd natt.
 
 
 RSS 2.0