Happy mami

Jag är en lycklig mamma :D

Kommer ihåg på sjukhuset hur jag drog upp grindarna på sängen, byggde upp med kuddar och täcken och allt möjligt för att kunna dubbelamma och tänkte det här, det går aldrig hemma.Men jorå! Det gick kanoners ;)

Bloggutveckling

Det är ju kul och blogga och vad jag vet uppskattar ni läsare min blogg, några av er i alla fall. Har då inte fått nå klagomål på själva bloggandet så tänkte försöka utveckla och blogga ännu mer och ännu bättre ;)
 
Ska fota barnen nån dag och göra en nu bloggdesign och fixa och greja, göra lite kategorier så det är lättare att hitta inlägg också.
 
Men så tänkte jag försöka göra nåt återkommande, typ Kärve tycker eller nåt liknande och ha lite frågestunder ibland. Så tänkte jag höra om ni har nå önskemål om vad jag ska skriva om eller om ni har nån speciell kategori ni vill att jag ska ha med :)
 
Kärve tycker kommer bli en kategori där jag skriver mina åsikter om olika saker, jag tycker ju en hel del och jag står för det jag tycker. Jag har själv en del saker jag vill ta upp men sen få ni jättegärna komma med egna ideer om saker jag ska tycka till om.
 
Måste skärpa till mig med mobilbloggandet också, haha. Problemet är att det finns två knappar, en där det står lägg till bild och en där det står publicera och ja ni förstår väl vart jag råkar trycka ofta?
Det är inte så lätt och inte kan man backa heller och man kan inte ändra inläggen från mobilen så ja jag ska försöka bättre mig men ni får stå ut med en del "misstag", en trött och upptagen mammahjärna funkar inte alltid till 100%.
 
 

Nattsömn och rutiner

Att sova en hel natt har jag inte fått göra sen nån gång i mitten av graviditeten och lär inte få göra än på några månader :/
Vi tänkte försöka och har försökt nu i några nätter at få barnen att hoppa över nattmaten och somna om istället men det resulterar bara i ännu tröttare föräldrar som får sitta och kämpa i en eller flera timmar för barnen är vakna. Då ammar jag hellre 20 minuter och sen somnar om..
 
Vi ska i alla fall införa mer fasta kvällsrutiner nu. Tidigare har barnen varit med oss i soffan tills vi går upp och lägger oss och då vaknar barnen och vill ha mat och sen sover dom ca 4 timmar tills nästa matning och sen sover dom igen, oftast.
 
Nu har vi köpt en babyvakt så vi kan mata dom runt 20-21 och sen byta blöja och göra dom redo för natten och natta dom i sin egen säng. Få se hur det går och om dom sover längre och bättre eller inte.
 
Igår somnade dom strax innan tolv, vaknade strax innan fyra och fick mat vid fem, sen sov dom till nån gång innan ju och då ammade jag dom en och en sen vid 10 när vi vaknade så sa Jocke: Ja du ser nu har dom ju sovit i fem timmar till :)
I wish! Inte mycket han märker inte haha. Jaja det är ju tur att nån får sova ;) Hade ju tur som kunde amma dom en och en då kan man ligga ner och amma och sova samtidigt.
 
 RSS 2.0