Nattsömn och rutiner

Att sova en hel natt har jag inte fått göra sen nån gång i mitten av graviditeten och lär inte få göra än på några månader :/
Vi tänkte försöka och har försökt nu i några nätter at få barnen att hoppa över nattmaten och somna om istället men det resulterar bara i ännu tröttare föräldrar som får sitta och kämpa i en eller flera timmar för barnen är vakna. Då ammar jag hellre 20 minuter och sen somnar om..
 
Vi ska i alla fall införa mer fasta kvällsrutiner nu. Tidigare har barnen varit med oss i soffan tills vi går upp och lägger oss och då vaknar barnen och vill ha mat och sen sover dom ca 4 timmar tills nästa matning och sen sover dom igen, oftast.
 
Nu har vi köpt en babyvakt så vi kan mata dom runt 20-21 och sen byta blöja och göra dom redo för natten och natta dom i sin egen säng. Få se hur det går och om dom sover längre och bättre eller inte.
 
Igår somnade dom strax innan tolv, vaknade strax innan fyra och fick mat vid fem, sen sov dom till nån gång innan ju och då ammade jag dom en och en sen vid 10 när vi vaknade så sa Jocke: Ja du ser nu har dom ju sovit i fem timmar till :)
I wish! Inte mycket han märker inte haha. Jaja det är ju tur att nån får sova ;) Hade ju tur som kunde amma dom en och en då kan man ligga ner och amma och sova samtidigt.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0