Höggravid

Ja så här i tredje trimestern, den sista tredjedelen, slutslpurten så att säga så kallas man höggravid av vissa, andra säger att man blir höggravid när man känner sig höggravid, eller sista månaden innan förlossningen. Ja jag vet inte´..
Hur känner man sig höggravid? Är det när man har svårt att komma ut soffan? Är stor och otymplig? I så fall har jag varit det länge ;)
 
Egentligen är jag ju stor som om jag vore i vecka 34 typ så man kan ju säga att jag är höggravid, nog är jag stor alltid..
 
 
Det sjuka är ju att jag inte känner mig så stor som jag ser ut, men stor ja det är jag :)
 
Nu börjar det faktiskt kännas att det närmar sig, om två veckor ska jag till Gekås och shoppa lite och när jag kommer hem ska jag packa bb-väskan tänkte jag, sen är det snart dags för flytt och efter det så är våra pojkar välkomna ut <3

Nära tårar

Galet hur nära tårar man är hela tiden, dock bara glädjetårar än så länge :)
Läser förlossningsberättelser och blir helt tårögd och i fredags i bilen spelades sommartider med gyllene tider på radion och tårarna rann när jag sjöng med, av lycka för i sommar kommer jag vara mamma.
 
Gravidhormoner är inte att leka med :P Lättirriterad är jag också, fast jag är ändå stolt över hur bra jag lyckas hålla det mesta inom mig, det hade ju kunnat vara så mycket värre :)
 
Jag och min lilla lilla mage för längesedan ;)RSS 2.0