2015

Snart är det nytt år. Tänkte jag skulle göra en liten årsresume senare och skriva om mitt 2014 som hittills är det bästa i hela mitt liv.
 
De senaste två åren har varit det absolut bästa nånsin, det finns inget som slår dom två år åren. Jag har träfat den bästa, finaste och underbaraste människan på denna jord och vi har bildat en helt underbar familj tillsammans. ag har blivit mamma till dom två finaste ungarna och vi har flyttat till hus.
 
2015 får svårt att slå 2013 och 2014 men vi får väl se om det lyckas ;)
 
 
 
 
Det ska bli spännande att se allt barnen kommer lära sig, 2015 blir ett spännande år :D
 

Eko eko eko

Det typ ekar tomt på inlägg här..
Men jag har verkligen inte tid att lägga energi på bloggen just nu. Jag har praktik 5 dagar i veckan, 8 timmar per dag. Så att all tid jag inte är på praktiken går till familjen, saknar ju barnen och Jocke när jag är borta så mycket.
 
Just nu vill jag bara ha helg! Har ju tur som slipper jobba helg i alla fall. Den här veckan har jag haft massor att göra på praktiken, speciellt idag. Kan inte säga så mycket direkt men det va rätt jobbigt igår och idag. Men samtidigt kul såklart. Känner verkligen att jag valt rätt.
 
Imorgon ska jag först åka till v-ås och skriva omtenta i farmakoterapi, jag tror det kommer gå bra. Sen ska jag ha praktik på kvällen. Så jag kommer nog va helt slut imorn kväll. Får vila upp mig i helgen och mysa med familjen så mycket det går.
 
 
Dessa sostråla får man så mycket energi av! Dom är så roliga just nu, skrattar och busar mest hela tiden. Leker med saker och med oss och är verkligen med i allt som händer. Älskade små sötnosar <3
 
Nej nu ska jag beställa lite julklappar, läsa lite sistaminutenläsningen om farmakoterapi (läkemedel) och sen ska jag mysa ner mig i soffan med Jocke och kika på bb live och sen sova!

Snälla katter

Våra katter kommer bli barnens bästa vänner.
Dom är så snälla mot barnen även om dom håller lote avstånd för dom vet att barnen fångar dom snabbt om dom får chansen haha.


Pyret tog en tupplur med barnen i sängen :)

Ibland lyckas  barnen få tag i en katt och domhåller ganska hårt och trycker katten mot sig och ska typ äta upp katten men katterna bara väntar snällt tills barnen släpper så springer dom iväg. Jag har aldrig sett dom ens försöka bita eller riva barnen och det känns jättebra :)


Myskatterna, dom är verkligen bästa vänner dom där två, buser och myser och tvättar varandra :)RSS 2.0