Personligheter

Barnens personligheter växer ju fram allt mer och det är så kul att dom är så olika till sättet, det är också lite spännande att dom nästan helt byter personligheter med varandra när dom är sjuka haha.
 

Båda barnen är glada och väldigt sociala, dom älskar att prata med människor och skrattar och ler åt vem som helst som pratar med dom, inte ett dugg blyga och det är jätteskönt. Tror det är för att vi har låtit människor hålla och bära runt på dom sen dom va nyfödda i stort sett, ja inte främmande människor då men vänner och släkt har alla fått klämma och känna lite på bebisarna. Det är inte ofta vi hålla i dom själv när vi är nånstans hehe.
 

Storebror Loke är en mysig kille, han är gärna vaken och ska han mot all förmodan sova så ska det ske i famnen eller i vagnen, ibland lyckas han somna i sängen. På kvällen somnar han efter en stund deras säng men det ska soppas i napp flera gånger. Han vaknar tidigast också, och vill ha mat sen sover han bredvid sin mamma resten av natten. Han gillar inte att vara själv, nu på senare tid har han börjat kunna ligga i babygymmet och så men är inte alls lika nöjd som brorsan. När han är sjuk däremot då kan han sova nästan var som helst och när som hels och bryr sig inte så mycket om att vara i famnen, även fast han alltid trivs i famnen :)
 
Lillebror Lukas är den nöjdare bebisen, han kan ligga oh jollra och leka med saker själv utan att bry sig, och han kan sova var som helst och när som helst. Han sover länge och gärna hela natten :) Även om han också gillar att vara i famnen. På eftermiddagen när pappa kommer hem då vill han inte ligga i babygymmet eller i sängen, nej då ska han vara med och titta när jag lagar mat och sen ska han sitta med vid bordet när vi äter :D


Kommentarer
Postat av: corneliaeriksson.blogg.se

Vilka godbitar!

2014-10-13 @ 12:49:37
URL: http://corneliaeriksson.blogg.se/
Postat av: charlotte

Hej! Otroligt så fort de växer! Vilka sötnosar!
Jag tycker Loke är väldigt lik din äldsta lillebror som liten:) är han det i dina ögon också?

Ha det bra!!

Svar: Ja han är väldigt lik Anton :)
Nathalie Kärvegård

2014-10-14 @ 06:24:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0