Slut..

..på semestern.
Ja jag har ju varit ledig hela sommaren, men nu är Jockes semester slut så ja min semester är också slut, det betyder att jag ska vara ensam mer med barnen, vilket ju är mysgt på ett sätt men just nu är dom i nån supergnällfas, Loke är aldrig nöjd, ja förutom när man bär runt på honom, kommer nog bli smått galen, men vi får väl fösöka hitta på saker hela tiden. Farmor kommer hit ibland och hjälper till så jag kan plugga lite, har ju några omtentor att göra, bland annat den där viktiga :)
Sen ska jag försöka hinna plocka lite mer blåbär och svamp :P och vinbär, dom där satans vinbären tar aldrig slut!
 
När semestern är slut är det dags att börja ordna upp det här med tjockismagen också, jag va faktiskt jätteduktig innan semestern, gick ner typ 5 kg på bara 3 veckor, gick 5 mil i veckan och åt bra. Men ja sen kom semestern och jag gick all in! Som vanligt när jag tillåter lite godis och så, nej det finns inget som heter lite godis i mitt liv. Men jag kommer göra ett ordentligt inlägg om det imorgon med en nytagen bild och en aktuell vikt (om jag vågar väga mig) Sen kommer ni få följa min resa, spännande va? ;)
 
Nej nu är bolibompa slut, dags för pyjamas och välling. Inte för mig utan för barnen ;) Skulle gärna lägga mig jag också men jag ska äta lite godis, ni vet sista måltiden innan slutet haha!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0