Slutar, pausar eller nåt

Jag lägger ner bloggen ett tag. Men följ m7g gärna på instagram :)

Känner inte att bloggen ger mig nåt direkt, skriver typ för att jag känner att jag måste och inte för att jag vill så hej då för alltid eller för en stund eller nåt :)

Instagram: karvis

Ryck upp dig kvinna!

Känner att mitt psyke inte alls är på topp just nu. Det pendlar upp och ner och är tyvärr mest ner..
Blev inte bättre av att vågen visade + 0.5 kg och inte -..
Det hr varit väldigt mycket ett tag, skola, barn, hem och ja allt har blivit för mycket. Det kommer bli bättre och jag har redan lösningar på det mesta så det kommer bli lättare men bara för det blir man ju inte på topp på en gång det tar väl ett tag antar jag.
Men motivationen sjunker när man inte är på topp, va ju så taggad och glad i helgen och nu känns allt piss igen.. Va och tränade tidigare och inte ens det kändes bra, de va tungt och jobbigt och jag ville bara gå därifrån, nu sitter jag och pluggar och det känns verkligen inte roligt alls! Så trött på det här nu. Jag vill ha sommarlov!
Så köpte jag ju choklad när jag va och handlade, de va extrapris och jag vill ju ändå ha choklad i helgen men nu ligger den ju där och frestas, hur dum får man va liksom? Men jag ska va stark! Trött som fan är jag också eftersom jag vaknade klockan 5, skulle gå upp halv sex men Lukas ville vakna 5 så ja då fick jag också vakna då :(
Imorgon hoppas jag jag får sova lite längre i alla fall.
 
Skulle behöva nåt uppmuntrande känner jag, vill äta chokladen för det skulle kännas så bra, men bara just då sen skulle jag må dåligt för att jag vill ju egentligen inte äta den, jag vill ju gå ner i vikt!
Kanske ska stanna och köpa nåt på onsdag, en träningsväska eller nåt annat så jag får tillbaka motivationen. Eller nåt snyggt att ha på mig på lördag när vi ska ut på krogen.
 
 
Men ja annars flyter livet på, barnen växer och frodas och leker hela dagarna :) Pyret verkar illa barnen, Grynet håller sig undan när dom är vakna och kan gripa tag i pälsen med sina små händer, Pyret verkar inte bry sig direkt nr dom nyps och drar. Vi försöker få dom att vara snälla men det är inte det lättaste haha.

Tomt och konstigt

Jag hade inte bott i egen lägenhet länge innan jag skaffade hund, innan dess hade vi hund hos mamma och hund hos pappa så egentligen har jag haft hund i stort sett hela mitt liv eller i alla fall stor del av det och nu är det så tomt och konstigt.
Visst vi har katterna men det är inte riktigt samma, det fattas nåt. Det känns verkligen jättekonstigt!
 
Kika på blocket varje dag, jg vill ha en valp! Vi har varken råd eller tid just nu och vill vi ha nån form av semester i sommar så har vi inte råd då heller :( Det är synd att det är så fasligt dyrt att köpa en hund.
Nån gång ska vi i alla fall köpa en valp, vad det bli det får vi se. En stor hund blir det i alla fall, nån shäferblandning kanske, eller nåt mer åt husky-hållet, rotweiler gillar vi också :)
Det är inte så noga egentligen känner jag, det är ju mer personligheten man vill ha, en barnvänlig hund som gillar att mysa och busa :D Sen är det ju bra om den är söt också ;)
 
 
Men ingen kommer nånsin ta Cheyennes plats i mitt hjärta, fyfan vad saknaden gör ont! Usch blir helt tårögd så fort jag tänker på henne. Glömmer aldrig när hon somnade in i mina armar, min älskade finaste och bästa vän <3RSS 2.0