Missa inget!

När jag bloggar, eller ja i alla fall oftast så läggs det automatiskt ut en länk på min facebook, tror många av mina läsare hittar hit den vägen. Tyvärr blir inte alla inlägg länkade av nån anledning som jag inte riktigt vet så, för att inte missa nåt inlägg så kan man klicka på länken här bredvid ---------> där det står "Tillbaka till startsidan". Då kommer man till startsidan på bloggen och ser alla inlägg, smart va?
Det funkar om man kollar via en dator, kollar man via en mobil så ser det lite annorlunda ut och då kan man klicka på strecken uppe i bilden, sen kickar man på senaste nåning eller latest nånting (kommer inte ihåg exakt vad det står) om det står på engelska. Hoppas ni förstår hur jag menar :P
 
Sen tycker jag det är dåligt med kommentarer ;) oftast är kommentarerna jag får, det få som jag faktiskt får negativa tyvärr. Det är inte så kul, ibland tror jag nästan att inget jag gör är bra. nej ja skojade jag vet att jag är bra och det jag gör är bra :D
Men lite positivitet vore skönt, eller frågor som jag kan svara på eller så :)
 
Men det va allt för mig just nu, tjoho!
 
 

Lukas

Rätt ska vara rätt, här kommer lucky number two! Lukas, 21 minut senare kom han med rasande fart och fötterna först. Lukas kallade nummer 2 av sjukvården, eftersom dom visste att han skulle komma ut som nummer 2. Men precis som Loke fick han sitt namn så fort vi hade bestämt namnen.
 
 
Lukas ca 2 veckor gammal.
 
En tillbakablick även här, lilla Lukas, vilden. Redan i magen där han pressade mina revben, han låg ju i tvärläge större delen av graviditeten och tröck t revbenen på båda sidorna, ajajaj! Han är fortfarande en riktig busunge, viladare än vildast! Han har kämpat för att lära sig saker hela tiden, legat snäppet före Loke och lärt sig rulla, sitta, ställe sig, krypa osv först. Han har också fått tänder först och har snart 1 mer än Loke. Han kan också gå, såklart :) Hej då säger han och går iväg, haha. Han har en humör som heter duga och blir riktigt arg så fort saker inte går som han vill, han har inget tålamod och det tog ett tag innan han lärde sig läga burkar i burkar och såna saker som kräver mer tankeverksamhet, han vill att saker ska hända nu, eller helst igår.
 
Lukas 9 månader!
 
Hur vet man att Lukas är Lukas? Han har oftast nånting blått på sig och han har inte sned lugg (oftast inte) Nu är den rätt rak, jag råkade klippa lite dumt :P
 
Lukas gillar också att äta det mesta, banan är även hans favvo och klämmisar såklart! Han äter oftast upp hel mackan, om det inte är skinka på för då äter han upp den först. Även Lukas äter med händerna, fast han vill helst inte bli kladdig så är maten kladdig får man hjälpa till lite för att han ska få i sig maten.
 
Lukas 14 månader!
 
Lukas har också 4 tänder uppe och 2 nere men man kan ana en tredje på väg där nere. Även Lukas säger buu när man frågar va kossan säger, dessutom säger han auu när han ser en katt, tror det betyder mjau, han kan vinka och säga hej då :) Dansa är hans favvosyssa och då till Samir och Viktor precis som brorsan, bolibompadraken är också hans favvo på tv. Han gillar djur han också och vill gärna klappa, fast ibland lite för hårt så han slår katterna (vi tjatar och vi tar bort honom också).
 
De va en liten uppdatering om Lukas :)
 

Loke

Tänkte ge en liten uppdatering av mina killar, börjar med lucky number one! Loke, han kom ju faktiskt först och kallades nummer 1 av sjukvården medans han låg i magen, för mig var han Loke så fort vi bestämde oss för deras namn :)
 
 
Börjar med en tillbakablick, Loke ca 2 veckor gammal. Han kom alltså först och har hela tiden varit den lite lugnare, redan i magen va han lite lugnare, det tackar jag för då han låg nere vid kissblåsan ;)
 
Han har alltid varit den som iaktar, han tittar och sen gör han som brorsan. Han låg stilla och tittade och tittade, och när Lukas hade kämpat, kämpat och kämpat för att lära sig snurra runt från ryg till mage ja då härmade Loke honom bara nån dag senare och så har det fortsatt. Fram tills nu, han är ju vår lilla klätterapa så han har faktiskt lärt sig klättra upp i soffan, det kan inte Lukas :) Gå kan han också, det kan Lukas också. Dom kunde stå bra länge och gå med stöd, säkert 10 veckor innan dom vågade släppa taget :) Han är fortfarande lite lugnare, men också lite gnälligare, han är tänkaren, han va först med att lära sig trä på ringar på en pinne, sätta i brukar i andra burkar osv. Den smarta lugna tänkaren är han :)
 
 
Loke 9 månader!
 
Hur vet man då att Loke är Loke, jo han har troligtvis minst blått på sig, har ån av barnen grönt på sig så är det troligtvis Loke ;) Dessutom har han nästan alltid sned lugg. Man kan ana att luggen drar sig åt sidan på fösta bilden, mer tydligt här på andra.
 
Loke gillar att äta, han äter i stort sett allt, vinbär gillar han inte! Banan är det bästa han vet, förutom klämmisar. Han äter med händerna, det går lättast så. Får han en macka äter han hellst upp pålägget först, oavsett om det är leverpastej man brett på mackan eller en skinkskiva som ligger på.
 
 
Loke 14 månader!
 
Han har 4 tänder uppe och 2 nere :) Han säger buu när man frågar vad kossan säger, han kan vinka och säga hej då, han älskar att dansa till Samir och Viktor och bolibompadraken är typ det bästa man kan se på tv. Han älskar djur och vill gärna klappa alla djur och dra katterna i svansen eller vart man nu får tag att dra. (ja vi tjatar och vi tar bort honom när han drar, lika bra att skriva så jag inte får nå påhopp)
 
De va en liten uppdatering om Loke :)
 RSS 2.0