Socker socker socker

Det finns ett beroende och ett sug efter socker hela tiden! Ja kanske inte så att jag vill sitta och äta rent socker med sked. Eller jo ibland skulle jag nog faktiskt kunna göra det :/
Jag har insett att det är ett större problem än jag själv har velat inse. Det är nästan lite läskigt när man har godis hemma och man inte kan låta bli att äta och när man väl äter så finns inte ordet en liten bit..
Sockerberoende måate vara ett av dom farligaste beroenden man kan ha, det finns överallt och man blir ofta bjuden på fika och godis. Jag blev nästan ännu mer beroende efter graviditeten, jag "unnade" mig så mycket under graviditeten och det fortsatte efter. 
Det här är anledningen till att jag inte vill att barnen ska äta massa godis och fika eller ingenting alls! Jag förstår inte varför man ska ge små barn massa skit? Okej dom har fått smaka jättelite choklad av mig men det va mest en smaksensation och inte så att dom får det ofta. Det hände en gång och det räcker. Dom behöver inte äta godis och fikabröd förrän dom själva kan be om det. Dom tycker frukt är jättegott och det är perfekt godis för små killar som växer och inte ens fyllt 1 år!

Tänkte igår att nu jävlar kör jag minst två veckor helt utan godis men sen kom jag på att det är påsk och det är ju dömt att misslyckas så efter påsekn då kör jag! Minst två veckor och gärna ännu längre. Sen blir det lördagsgodis enbart och fikabröd om det är kalas.


Måste verkligen ta tag i sockerberoendet, inte bara för viktens skull. Jag är så fruktansvärt trött och mår inte bra i kroppen av allt skit jag stoppar i mig.
Anledningen till att jag kommer fortsätta med lördagsgodis är för att jag älskar godis och om jag ska lyckas att inte äta i veckorna så måste jag få ha en ätardag :)

07.20!!!

Barnen vaknade 07.20 idag :D
Kan ju förstå att dom vaknade typ 07.30 igår eftersom vi ställde om klockan så den va ju typ 6.30 i deras huvuden en igår somnade dom 19 om vanligt och ja jag trodde ju dom skulle vakna mellan 6-7 som vanligt men ja blev glatt överaskad! En pigg och utvilad mamma som bara behövde gå upp en gång inatt och ge Lukas nappen, skönt nu när vi ska brja en ny kurs idag, eller ja två kurser är det ju som går samtidigt. Barnen är också pigga och glada, det måste ju vara skönt för dom också att slippa vakna flera gånger på natten och få sov ut ordentligt, hoppas bara det håller i sig!
 
Snart kommer farmor och är barnvakt så jag kan åka till skolan, lyckligtvis är första kursintroduktionen flyttad till imorn så jag hinner träna innan :D
Sen efter lunch så ska vi ha intro i en kurs som heter patologi, diagnos och behandling inom psykiatri, geriatrik och pediatrik.
Geriatrik är älde och pediatrik är barn, det ska bli jättekul :) Pediatrik och psykologi är det jag ser fram emot mest. Samtidigt som den här kursen så kommer vi läsa grundläggande folkhälsovetenskap inom hälso- och sjukvård, det ska också bli intressant. Äntligen får man en strukturerad tillvaro igen. Kommer bli mycket plugg och det ska bli skönt på ett sett. Nu har livet bara rullat på, vi har inte haft så jättemycket att göra med c-uppsatsen så dagarna har bara rullat på och alla har varit likadana, inget speciell md helg eller så. Visste knappt vilken dag de va ibland haha. Men nu blir det ordning på livet igen. Tur jag har farmor som kan ta hand om barnen när jag är i skolan :)
 
 


Önskelista

Jag fyller ju år snart, eller ja om lite mer än en månad ;) Men jag tänkte redan nu skriva vad jag önskar mig. Ska göra en önskelista till barnen sen också men dom fyller faktiskt efter mig.
 
Nummer 1 är en cykelvagn så jag kan cykla med barnen :D
 
 
Drömmen vore ju en vagn som man kan göra om till vanlig barnvagn och där man kan fälla sätena så barnen kan sova :)
 
Sen önskar jag mig presentkort på Erikslund så jag kan shoppa kläder till mig, pesentkort på tatuering hos svarte baron i Kolsva och presentkort på stronger.se så jag kan köpa nya träningskläder. Presentkort på IKEA funkar alltid ;) Presentkort på Åsby skulle också va kul! Och ja vill man inte köpa presentkort så funkar pengar också.
 
 
 
Sen har jag önskat mig en symaskin av farmor och en hästlampa av svärmor (bara en liten påminnelse ;) ).
 
Ja det va allt jag kunde komma på :)
 
Får jag drömma stort och önska mig fritt så skulle ju en liten hästgård vara helt okej att få och kanske en svart ny chrysler voyager ;)RSS 2.0