Bättre/värre än alla andra

Det här är ett ganska privat och känsligt inlägg, vet inte ens om jag ska publicera det.
 
(läser ni så fick ni ju uppenbarligen det)
 
Jag har insett att jag är en sån där person som vill vara lite bättre, jag är duktig på att berätta hur bra allt är eller hr dåligt allt är. Så fort nån berättar något dåligt eller bra så kan jag inte bara säga: Nej va synd eller Åå va bra. Utan måste fortsätta med nåt dåligt om mitt liv eller nåt bra för den delen. Jag måste hela tiden vara lite bättre/värre än alla andra. Jag har insett det och håller just nu på att jobba bort det.
 
Jag har nog egentligen vetat om det ett tag men sen jag fick barn har det nästan blivit värre. Jag har skämts över att lägga ut bilder för att allt inte är "perfekt" som andras bilder kan vara. Jag vill hela tiden försöka visa hur bra och fint allt är, men sanningen är att det är ett kaos, vi har inte städat och fint hemma (ibland händer det) och det är okej! Vi är småbarnsföräldrar och jag tror att även om en bild på instagram är "perfekt" så skulle man vrida kameran lite åt nåt håll så är kaoset där.
 
Jag har funderat på att sluta blogga och kanske sluta med instagram, jag uppdaterar knappt min facebookstatus längre och lägger inte upp bilder på instagram vare dag, jag bloggar iof knappt heller. Men antingen slutar jag eller så plockar jag fram sanningen och visar mitt rätta liv. Men jag tror att det kan bli en prestige i det också att jag ska vara den som visar sanningen och det går till överdrift till slut det också. Jag har ett behov och har nog alltid haft ett behov av att synas och höras, blogga, instagram och facebook alla måste veta allt om mitt liv. Det har som sagt blivit mycket bättre men jag vill nog ändå att det ska bli ännu lite bättre.
 
Så vart vill jag komma?
Jag vet inte riktigt, jag vet bara att jag måste inse att mitt liv faktiskt är bra och i mina ögon helt "perfekt" och jag behöver inte visa det för alla andra, jag kan glädjas åt andras lycka och känna medlidande när det går dåligt, kanske komma med nåt bra tips. Man måste inte vara bättre/sämre än andra!
 
Så jag komme rnu att sluta blogga, kanske för evigt och kanske bara för en liten stund.
 

Härlig helg

Det blev en härlig helg trots att min karl inte va hemma. Men jag sov pissdåligt, kan verkligen inte sova själv :/
 
I fredags hade vi lekträff här hemma, barnen fick leka med sina vänner och Sara frågade om vi hade tänkt på hur våra barn skulle ha sett ut om dom va motsat kön, det har jag faktiskt inte tänkt på men nu vet vi i alla fall hur Lukas skulle ha sett ut.
 
 Haha stackars barn :´D
 
Efter lekträffen åkte jag och lämnade Lukas hos barnens farmor och sen åkte jag och Loke och handlade lite.
Hade tänkt att vi skulle leka och mysa hela kvällen men ja han kröp in på sitt rum och lekte och sket i mig, tittade knappt på mig nr jag försökte leka med honom så han fick leka själv en stund :)
 
I lördags tog jag och Loke en promenad, kändes lite skumt att gå med en enkelvagn, det liksom fattades nåt :P
 
 
Vi eller ja just då sov Loke så jag såg ett rådjur, en räv och fem harar. Det är spännande att bo på landet :D
 
Efter lunch åkte jag och hämtade Lukas och lämnade Loke hos deras farfar. Lukas va trött så vi åkte hem och myste i soffan.
 
 Så mysigt <3
 
I lördags kväll kom det hit tre av mina mammakomisar och vi hade en underbar kväll, vi kollade eller egentligen kollade vi inte så mycket på eurovision, men vi följde spänningen i slutet när vi tog hem vinsten :D
 
Dom drack vin och vi skrattade så tårarna sprutade! Jag höll mig till pepsi eftersom jag hade Lukas hemma, han sov så gott så i sin säng :) Jag är så glad att jag fick barn 2014 så jag fick lära känna så underbara människor!
I söndags va jag tröttare än tröttast! Fick bli en myskväll med min kärlek som äntligen kom hem. 

MOM = WOW

Ibland kommer såna dagar när man känner sig som världens bästa mamma och kvinna, ni vet en sån där som man suckar åt och tänker "hur orkar hon?"
 
Idag har jag hunnit: Ätit frukost med barnen, plockt ur diskmaskinen, gjort köttbullar, tränat på gymmet och handlat. Supermom! Typ lite så känns det :D
Just nu sitter jag i sängen och ska alldeles snart börja plugga, farmor är nere och leker med barnen, eller just nu tror jag hon plocka i diskmaskinen. Det är tur att vi har henne!
 
Som sagt plugga va det ja, suck! Sen ner och käka lunch och sen plugga lite till. Hoppas regnet håller sig borta också så vi kan ta en promenad sen när barnen ska sova..
 
 
 
Jag och min farmor för ja typ 26 år sen :D
 RSS 2.0