Fin höstdag

Nu händer det grejer! Imorn skriver jag in mig på rekryteringen i Köping så jag kan få lite vikariejobb inom vården. Jag har varit inskriven där förut så blir spännande och se om jag får nå nya jobb eller om jag hamnar på samma ställen som innan :) Sen ska jag och barnen hälsa på deras dagis på fredag och nästa vecka blir det troligtvis inskolning om dom behöer mig på jobbet snart.
Tänker att jag ska jobba ca 3 dagar/vecka beroende på hur mycket jobb jag får, blir det inge jobb alls en vecka tar jag nog fler jobb veckan efter. Allt beror väl på hur mycket jobb det finns :) Sen tänkte jag försöka hålla det till en helg i månden men även där beror det ju på hur det ser ut med jobb. Får se vad dom säger imorn!
 
Idag övade vi på öppna förskolan och barnen älskar det! Dom springer in och leker massor, pratar med allt och alla och har jättekul! Så dagis blir inga problem för dom.
 
 
Fotade barnen i det fina vädret när vi kom hem :D
 
 
Alltså <3 Jag har så galet söta barn :D
 
 
Dom älskar att äta äpple :) Plocka från trädet och äta, mmm gotti!
 
 
 

Ny vecka, nya äventyr

Snart sover barnen, då ska jag och min älskade karl mysa ner oss i soffan och glo på tv eller nån film och trycka i oss lite godis och chips, tror vi har lite ostbågar hemma också som jag ska äta upp!
 
Imorgon är det ny vecka, ny vecka och nya äventyr. Då börjar jag om och kör igång igen med nyttig mat och bättre rutiner. Friska barn och massa spännande att se fram emot! Ja barnen är väl inte helt 100 tillbaka än från sjukdomar men dom är feberfria, snorfria och pigga, dom ska bara komma igång med ätandet ordentligt så dom sover bättre på nätterna :)
 
Imorgon ska jag rida Chevan, ska ringa transportstyrelsen och höra hur det är med ridning och cykelvägar. Man får ju inte rida på gång/cykelväg men får man leda hästen? Får man rida på gräset bredvid vägen? Känner att det är bättre att ringa så jag vet än att stå där och bli utskälld av nån random människa. Tänkte i så fall att jag skulle rida lite upp och ner för ströbohög (ja inte hela backen men på baksidan där det finns en liten backe typ) och sen rida längs gång/cykelvägen och bort till en grusväg och kika vad jag hittar för spännande ridväg :D
 
 
Vi va ju på äventyr förra veckan i sommarhagen, spännande att se stallet långt långt där borta :D
 
Sen på tisdag ska jag rida Jason, en welshcob hingst, så jävla fin! Fick prova på lite förra veckan och han är väldigt speciell, precis som jag gillar när hästar är. Man ska inte få allt gratis man ska få kämpa för jävlar va glad och stolt man blir när man lyckas :D 
 
 
Men ja, nu mot soffan!

Allt och lite till

Sjuk barn har lett till onyttig mat (ibland har vi inte hunnit laga och då blir det snabbmat), godis för att orka och kompensera för sömnbristen och igår blev det lite alkohol hemma hos en tjejkompis, dessutom lite psykiskt skit på det och ja allt med sjuka barn, oro och sånt. Allt detta har lett till en obeskrivlig smärta i magen, magkatarr! Usch! Det känns lite bättre nu men imorse fyfan! Kunde knappt stå upp så ont gjorde de!
 
Så imorgon blir det ordning på maten, vågar inte ens väga mig. Men ibland lir det bakslag, synd bara att man ska behöva straffas med magkatarr för det :(
 
 
 
De va trevligt igår, lagom mycket drinkar och massa snack :D
Snart ska jag iväg och kika på hoppning, jag ska vara sjukvårdare ifall det händer nåt, men oftast går det bra så blir mest titta och bli ridsugen haha! Hoppas det blir lite hoppning i veckan med Chevan, om vi ska kunna tävla om 2 veckor lärr vi träna lite haha. Eller tävla och tävla, det är blåbärshoppning och det är väl lite mer träningstävling typ och det blir inga höjder direkt, kanske 50 cm, lägre hoppar han ju inte då går han bara över haha.
 
 
Jag och bästa Chevan, han är så galet fin! Tänk lite mer muskler på den där rumpan så blire kanon. Ja han behöver ju såklart mer muskler på hela kroppen men det är just rumpan man ser det så tydligt på i alla fall på den här bilden :) Men vi kämpar på! Kom jättegärna med tips på hur man kan träna, gärna bra övningar på grusväg :D
 RSS 2.0