Upp och ner, ut och in!

Känner mig lite så nu, upp och ner, ut och in. Hela världens känns så...
Alla planer, allt känns som det går åt helvete för en jävla pisstenta! Jag är arg, besviken och jävligt ledsen! Jag hade så sett fram emot den här terminen, drömpraktikplatsen! Men ja ibland blir det inte som man har tänkt sig. Jag trodde verkligen det skulle gå vägen den här gången, att jag bara skulle behöva gå en kurs i vår men nej jag får gå hela fucking termin 6 i vår. Jag blir inte klar förrän i sommar! Det känns hemskt, tråkigt och helt värdelöst just nu. Jag har försökt få göra om tentan tidigare men det går inte, så ja i november får jag göra om den och då jävlar ska jag fan klara den, finns inget alternativ!
 
Jag trodde jag skulle bli klar i januari, att jag skulle börja jobba i februari och att vi skulle köpa hus till sommaren, köpa hund och börja fundera på syskon till barnen, men nu blir det inte så, eller jo det är klart allt blir av men det blir lite senare.. Jag har levt på hoppet och samtidigt förträngt allt men nu vet jag att hoppet är ute, satt och grät som ett barn på köksgolvet när jag läste mejlet, det finns inga undantag, man har bara 3 chanser per termin och dom chanserna bestämmer lärarna och sen är det bara att rätta sig efter det.
 
Dagar som denna är det synd, synd att man bantar, går på diet eller vad man nu kallar det jag gör, äter nyttig jävla skitmat! För just idag skulle det sitta fint med tröstgodis, en fet pizza och kanske en och annan cigg, men jag röker inte och jag äter inte onyttigt i veckorna.. Skulle kunn trycka i mig godis men jag känner att ångesten när jag inser att jag la på mig 0.5 kg istället för att gå ner är värre än det jag känner nu. Det kommer ju gå över, vi löser det här också. Jag får helt enkelt bara rycka upp mig och typ försöka fixa ett jobb, skola in barnen på dagis och ta en studiepaus. Plugga till den där satans skittentan!
 
Nu ska jag mys med barnen innan det ä dags för dom att sova.. 
 
 


Kommentarer
Postat av: Vickan

Vad tråkigt att du inte klarade tentan :-( Det är bara att bryta ihop och komma igen! Nästa gång klarar du det! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge brukar man ju säga ;-) puss!

2015-09-09 @ 19:43:57
Postat av: Carro

❤️

2015-09-09 @ 22:40:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0