Bortskämd

Idag har jag verkligen blivit bortskämd. Farmor kom hit och vi städa tills jag blev för trött då fortsatte hon ensam. Fick upp lite julfint också :)
Nu står min karl och gör tacopizza, skönt att kunna slappa i soffan och låta andra göra hushållsabrbeten ;)Imorgon åker vi på en dagsutflykt till Gekås i Ullared och julshoppar lite julpymt och julklappar :)
Ska passa på och kika på saker till våra kommande änglar så vi vet lite vad som finns, lär bli en vända dit i vår och inhandla lite smått till dom små :)

10+4

Jag vill bara veta att ni lever!
 
Innan jag va på vul (vaginalt ultraljud) så va jag rolig, och efter kände jag mig lugn ganska länge faktiskt men nu början oron komma igen.
Eftersom barnen är så små så jag inte känner nå rörelser och jag har inte börjat få värsta gravidmagen så har jag inga tecken på att båda två faktiskt lever och växer fortfarande. Jag har ju mina gravidsymptom men dom blir mindre och mindre vilket också är helt normalt.
 
Men jag vill veta att dom lever! Nästan så jag funderar på att fejka ihop en historia om att jag har blödit igen och vill göra ett nytt vul eller ul om det går såhär tidigt.
Ska till bm på onsdag så får se vad hon säger, har jag tur kanske vi kan försöka höra hjärtljuden, det är jättesvårt att höra såhär tidigt men har man tur så går det :)
Annars får jag väl snällt vänta till januari på mitt rul (rutin ultraljud).
 
Jaja de va lite tankar såhär på morgonen :)
 
Drömde om ultraljud inatt förresten, det va två barn, en kille och en tjej ;)

Trött!

Jag är så trött så jag är nära at börja gråta hela tiden. Jag sover jättedåligt på nätterna vilket gör mig sur och grinig och trött och ledsen.
 
Jag vill ju vara glad, jag vill se på min gravidetit som nåt roligt och positivt men just nu känns allt piss och jag vill bara få sova ordentligt.
Jag vrider och vänder mig och sen när jag väl lyckas somna så sover jag lite och vaknar och sover och vaknar, tillslut drömmer jag i ett halvvaket tillstånd, jag sover men är medveten om att jag drömmer och nånstans mitt i allt så tar drömmen slut, jag blir mer vaken men ändå fortsätter min hjärna fantisera ihop resten av drömmen. Sen blir jag kissnödig och måste gå upp, sen är det bara ligga och vrida och vända sig tills man somnar igen och då oftast får jag några få timmars djup riktig sömn. Men den lilla sömn jag får räcker inte! Somnar ofta på dagarna och det är ju skönt.
 
Nu har jag i alla fall gjort den sämste tentan hittills och ringt farmor och sagt att vi får städa imorgon för nu ska jag sova!RSS 2.0