Mitt i veckan

Tiden går så galet fort!
Nu är det mitt i veckan och snart är det helg igen. I helgen är det fullt upp så den kommer säkert rusa förbi den också. Imorgon kommer det hit lite folk så ska vi äta mat och kanske kolla på nån eld och spela lite spel :) Sen på lördag drar vi på kryssning, jag och Carro fyller ju snart år så vi tänkte fira med en kryssning :D
 
Ja men idag då? Jo det är skola, heeeela dagen! Först en föreläsning om barn som far illa och vår plikt att anmäla. Vi inom ården alltså. Om jag förstått det hela rätt så har vi en skyldighet enligt lag att anmäla när det finns en misstanke om barnmisshandel. Så idag ska vi lära oss mer om det. Sen efter lunch har vi ett obligatoriskt seminarium om arenor och aktörer inom folkhälsa :)
 
Och jag känner mig lat, har inte tränat eller cyklat eller promenerat eller nåt sen i söndags :/ Men får se om jag kanske orkar ut på en tur ikväll när barnen har somnat, målet är att cykla en mil, har ju bara varit nära än så länge :P
 
Snart kommer barnens gamelfarmor hit, min farmor, så ska jag åka till skolan. Sen är det lång helg, måste nog försöka få in lite plugg i alla fall :)
Senasst nästa vecka får vi veta svaret på examensarbetet också, hoppas verkligen på g, orkar inte få u på det arbetet.
 
 
Såhär små va barnen i somras och snart är dom 1 år, som sagt tiden rusar förbi!
 

Helgen gick snabbt

Så var även denna helg förbi, snart i alla fall :)
Lite soffmys kvar bara sen är det snart måndag och en ny skolvecka, tur att den är kort ;)
 
I fredags åkte Jocke iväg på äventyr när barnen hade somnat så jag fick lite egentid här hemma, satt i soffan och slöglodde på tv sen gick jag och la mig. I lördags var det full rulle, först åkte jag och barnen in till stan en sväng och gick en promenad så dom fick sova, sen gick vi till folkets park med Jessica och lilla Svala för att kika rnt på kämparnas dag, de va lite hästar, lastbilar, polisbil och en ambulans och en massa folk. Inte så kul men för en god sak :)
Sen åkte vi till Kungsör, hade "möte" om Carros möhippa och sen gick jag och barnen en sväng så dom kunde sova igen och så kom Caro och Kenny ut och köpte varsin ballong till barnen innan vi gick hem till dom så jag kunde lämna barnen där. Dom har tjatat om att få vara barnvakt så nu fick dom nästan ett helt dygn tillsammans :D
 
 
 
 
Utebus i fredagas :)
 
 
Barnens förta marknadsballonger :D
 
 
Barnen lärde sig suga med sugrör i fredags, stora killarna :D
 

Plugg plugg plugg

Sitter i skolan. Vi har föreläsning om pediatrik, barnvård :) tittar ut och ser solen och känner att jag vill ut! Jag vill ut och njuta av solen. Längtar så mycket till sommarlovet, jag och barnen ska ha det supermysigt med massa sol och bad och lek ute i trädgården :D vi ska ha mys med pappan i huset också men han ska ju jobba haha.


Heldag imorn också :( men sen är det ledigt hela helgen. Dock hörde jag nåt om blötsnö i helgen? Jag som hade planerat att va ute och njuta av våren.. På lördag är det kämparnas dag och marknad i Kungsör, mindre kul om de ska snöa!

Jaja fortsätter titta på solen och lyssna när vi pratar om olycksfall..RSS 2.0