Gnäll, skrik och bus

Barnen gnäller, skriker, och busar hela dagarna. Dom är överallt och gärna i soffan och härjar. Så fort det inte går exakt som dom vill så skriker dom, Loke gnäller mest hela tiden. Dom bråkar med varandra mer än dom leker med varandra, dom snor saker av varandra, dom ska vara på exakt samma cm hela tiden och då skriker dom och knuffas. Mit bland detta så leker dom och har jättekul, skrattar och busar. Oftast vill dom att man ska vara nära, i samma rum som dom annars skriker dom. Så sitter man där och tittar och dom leker och härjar, sen kommer dom fram och gosar, lägger sitt huvud i ens knä och viill kramas och pussas. Mitt mamma hjärta smälter och allt gnäll och skrik är som bortblåst ur minnet :)
 
 
Det måste ju vara helt underbart att alltid ha en kompis, en som man alltid kan leka med och jag hoppas att dom kommer ha en bra relation sen nä dom blir äldre. Men det måste även vara otroligt jobbigt, att alltid ha nån att tävla med, alltid ha nån som har den leksaken man själv vill ha, tävla om mamma och pappas uppmärksamhet, hela tiden bbehöva dela på allt. Vi försöker ge båda lika mycket egentid med oss, försöker ge båda lika mycket uppmärksamhet och uppfylla bådas behov men det är inte det lättaste alla gånger. Speciellt inte när man är ensam hemma.
 
Vi har märkt att när ett av barnen varit iväg en stund så blir dom jätteglada när dom träffas igen :) så vi försöker sra på dom lite då och då, tex om jag åker och handlar så tar jag med ett barn och Jocke stannar hemma med ett barn osv..
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0