Loke

Tänkte ge en liten uppdatering av mina killar, börjar med lucky number one! Loke, han kom ju faktiskt först och kallades nummer 1 av sjukvården medans han låg i magen, för mig var han Loke så fort vi bestämde oss för deras namn :)
 
 
Börjar med en tillbakablick, Loke ca 2 veckor gammal. Han kom alltså först och har hela tiden varit den lite lugnare, redan i magen va han lite lugnare, det tackar jag för då han låg nere vid kissblåsan ;)
 
Han har alltid varit den som iaktar, han tittar och sen gör han som brorsan. Han låg stilla och tittade och tittade, och när Lukas hade kämpat, kämpat och kämpat för att lära sig snurra runt från ryg till mage ja då härmade Loke honom bara nån dag senare och så har det fortsatt. Fram tills nu, han är ju vår lilla klätterapa så han har faktiskt lärt sig klättra upp i soffan, det kan inte Lukas :) Gå kan han också, det kan Lukas också. Dom kunde stå bra länge och gå med stöd, säkert 10 veckor innan dom vågade släppa taget :) Han är fortfarande lite lugnare, men också lite gnälligare, han är tänkaren, han va först med att lära sig trä på ringar på en pinne, sätta i brukar i andra burkar osv. Den smarta lugna tänkaren är han :)
 
 
Loke 9 månader!
 
Hur vet man då att Loke är Loke, jo han har troligtvis minst blått på sig, har ån av barnen grönt på sig så är det troligtvis Loke ;) Dessutom har han nästan alltid sned lugg. Man kan ana att luggen drar sig åt sidan på fösta bilden, mer tydligt här på andra.
 
Loke gillar att äta, han äter i stort sett allt, vinbär gillar han inte! Banan är det bästa han vet, förutom klämmisar. Han äter med händerna, det går lättast så. Får han en macka äter han hellst upp pålägget först, oavsett om det är leverpastej man brett på mackan eller en skinkskiva som ligger på.
 
 
Loke 14 månader!
 
Han har 4 tänder uppe och 2 nere :) Han säger buu när man frågar vad kossan säger, han kan vinka och säga hej då, han älskar att dansa till Samir och Viktor och bolibompadraken är typ det bästa man kan se på tv. Han älskar djur och vill gärna klappa alla djur och dra katterna i svansen eller vart man nu får tag att dra. (ja vi tjatar och vi tar bort honom när han drar, lika bra att skriva så jag inte får nå påhopp)
 
De va en liten uppdatering om Loke :)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0